“vrouwen positief met elkaar verbinden”
Uitgelichte dienst

ProudBreast

Alles wat we bij ProudBreast doen is ontstaan vanuit vrouwen zonder borsten zelf. Ons bedrijf is gebaseerd opde ervaringen van onze Suzanne, en we blijven ons inzetten vanuit haar nalatenschap: vrouwen zonder borstenzelf een stem geven en de taboe doorbreken die heerst op het leven zonder borsten. Dit doen we niet dooronze hand op te houden, maar door vanuit onze community gave producten te ontwikkelen zoals onze Qup;een comfortabele lifestyle BH accessoire als alternatief voor je borstprothese. Helemaal gemaakt omdraagcomfort te bieden na mastectomie.

Vorig jaar werkten we samen met grote organisaties als VGZ en Zeeman om de keuzevrijheid in vergoedingente vergroten en de betaalbaarheid van lingerie aan de orde te stellen. Dit jaar start onze samenwerking metLivera, waar vanaf 1 juli Qups verkrijgbaar zijn. Dit alles voor meer inclusiviteit en betere beschikbaarheid vanproducten in de samenleving. Onze volgende plannen gaan letterlijk de grenzen over. Heb je netwerk hiervoor? Laat van je horen. We doen dit samen.

De Qup


Deze BH vulling is een alternatief voor medische borstprotheses. De modieuze Qup is gemaakt van stof, om zooptimaal comfort te bieden aan vrouwen zonder borsten. Lichter. Zachter. Ademend. Wasbaar.Ontworpen van en voor vrouwen zelf. Snel na de operatie te dragen door lichte vorm en zachte materialen.Bestaat uit een luchtdoorlatend katoen met een lichtgewicht ademende schuimvulling. Doordat de vullingzacht en ademend is, voelt de Qup niet warm aan tijdens zomerse dagen. Past ook in reguliere lingerie en kangewassen worden op 30 graden. Er zijn twee gewichtsklasse Qups: de SoftQup en de ParelQup.

De SoftQup is een ultralichte Qup zonder toegevoegd gewicht, je voelt niet dat je hem draagt. SoftQups zijnmet passie ontworpen, met veel liefde lokaal gemaakt en beschikbaar in de maten XS tot en met XXL, in veelverschillende designs.

De ParelQup heeft een schuimvulling die van binnenuit verzwaard is met glazen verzwaring parels. Hierdoorbiedt dit type Qup net iets meer balans voor grotere maten. ParelQups zijn met passie ontworpen, met veelliefde lokaal gemaakt en beschikbaar in de maten M tot en met XXL, in veel verschillende designs. Het gewichtis per maat geoptimaliseerd. Aan M en L is 60 gram toegevoegd, aan de XL 90 gram en aan de 2XL 120 gram.

De nieuwe comfortabele vulling van je beha om zorgeloos symmetrisch door het leven te gaan. Verkrijgbaar via www.proudbreast.nl

Proudbreast lentequps set softqups borstprothese content flower 1000x0 c default2xMarleensahetapy proudbreast 398 impact 1000x0 c default2x

Persoonlijk


Clary: “Met een sterk product zorgen voor empowerment van onze doelgroep, dat was de droom van Suzanneen mij voor ProudBreast. Een onderdeel daarvan is dat we deze vrouwen positief met elkaar verbinden. Niet alslotgenoten, maar juist met kleding, lingerie workshops en fotoshoots voor ons magazine. We brengen vrouwenook bij elkaar in klantpanels, ze kunnen echt sturen op de dingen die wij doen. Als ik een nieuwe collectie hebkunnen ze hun voorkeur aangeven voor model A of B, maar we vragen hen ook wat ze in ons jaarlijksemagazine willen lezen. Ik zorg dat de kaders er zijn, maar zij bepalen. Voor een fotoshoot vragen we gewoonvrouwen die een keer een Qup hebben gekocht. Dat vinden ze best eng, maar het geeft zo’n boost als ze heteenmaal doen. Ze voelen zich met elkaar verbonden, zien elkaars littekens. Natuurlijk is het leuk voor hetfotomateriaal, maar het is vooral empowerment. Vrouwen voelen zich met ons verbonden omdat wij hen eenstukje ownership geven. Hun mening doet ertoe.”

“Na de diagnose borstkanker verandert bij veel vrouwen hun visie op het leven. Er ontstaat een verlangen naarzingeving, iets toevoegen aan het leven van anderen. Veel van hen zetten zich als vrijwilliger in voorProudBreast zodat ze anderen een moeilijke zoektocht besparen. Tevreden klanten melden zich regelmatig aanals thuis paspunt. Dan krijgen ze van ons een pasdoos met de verschillende Qups die we verkopen. Zo kunnenvrouwen in een huiselijke omgeving proberen wat het beste bij hen past en hun maat ontdekken. DeProudBreast community is een beweging van alles en iedereen die ons steunt. Daarbij gaat het zowel omklanten als gebruikers, maar ook om zakelijke contacten. Wij worden bijvoorbeeld gesteund door deoud-directeur van Livera, maar er zijn ook aandeelhouders, coaches en andere mensen die zich betrokken voelen.”

Dit is een deel uit het interview met schrijfster Jacomien: https://jacomienschrijft.nl/er-bestaat-geen-keurmerk-voor-kwaliteit-van-leven/
Reageren?
Log in of maak (gratis) een account aan om te kunnen reageren en reacties van anderen te kunnen lezen! Account aanmaken