“Kanjer is er voor de beste versie van jezelf, na de behandelingen van kanker”
Samenwerkende Organisaties
Over ons

Over Kanjer.nl

Kanjer.nl is ontstaan dankzij een roep om hulp vanuit vele ex-kankerpatiënten.
Er is namelijk nog veel te weinig aandacht voor de nazorg, waardoor veel mensen in wat wij "het zwarte gat na kanker" noemen terecht kunnen komen.Dat zwarte gat is verlammend en het is lastig dan om eruit te komen.

Oprichtster en ervaringsdeskundige Corina Roelands kwam tot het idee van Kanjer.nl nadat ook bij haar, als in haar directe omgeving alle hulp en ondersteuning na de kankerbehandelingen wegvielen.Tevens na haar ervaring als nazorgcoach en was en is Corina betrokken bij het onderzoek "Back on Track" en bijbehorende campagne "Het zwarte gat na kanker".

Plotseling moet je alles weer alleen doen. Mensen in je omgeving denken dat je weer beter bent. Maar ben je dat wel? Kanjer.nl is er voor al die mensen die dachten het leven weer op te gaan pakken, maar erachter kwamen dat je dat niet zomaar ‘even’ doet.

Mireille droste photography 37 gekniptAls je naar de zon draait valt de schaduw achter jeMagazine kanjer

Kanjer.nl en het Kanjer magazine geeft ex-patiënten een helpende hand om de draad van het leven weer op te pakken na een intensieve (behandel-)periode. Fysiek, mentaal, maatschappelijk en in werk en arbeid op een positieve en inspirerende manier.
Veel feelgood en lifestyle, maar ook veel informatieve artikelen waar de lezer echt iets aan heeft en mee aan de slag kan. We vormen houvast in een wereld waar alles vloeibaar lijkt te zijn. Je staat er niet alleen voor, en dat is belangrijk om te onthouden.

Wil je samenwerken of partner worden van Kanjer.nl dan horen we dat graag!
We vinden het belangrijk dat Kanjer.nl aangevoerd door Corina Roelands blijft groeien en steeds beter, uitgebreider en mooier wordt. Zodat de behoeften van de bezoeker compleet voorzien kan worden.

Neem bij vragen, inspiratie, ideeën of een samenwerking met jouw diensten of producten contact op met info@kanjer.nl of via onderstaand contactformulier.
We nemen dan z.s.m. contact met je op.
Ons team
Corina Roelands | Oprichter Kanjer.nl
Corina Roelands is oprichter van Kanjer.nl nadat ze ervaringsdeskundige werd van de ziekte kanker. Corina is ...
Michel Koster | Commercieel directeur
In 2021 stond mijn leven op zijn kop, er werd acute myeloïde leukemie en vervolgens in 2022 een recidive geconstateerd. ...
Tess Mutsters | Hoofdredactrice Kanjer
Tess Mutsters studeerde in 2020 af aan de opleiding journalistiek in Tilburg. Ze heeft een passie voor lezen, schrijven, ...
Marleen van Erp | Marketing | Redactie
Marleen van Erp is voormalig huidtherapeute en heeft na haar eigen ervaring met kanker een enorme interesse en passie ...
Petra van Rijn | Redactie
Met een achtergrond in marketing en communicatie werkte Petra meer dan twintig jaar in het internationale bedrijfsleven, ...
Jacoline de Boer | Redactie
Soms gebeuren er dingen in je leven waardoor je kijk op iets veranderd, zo ook bij mij. Ik ontdekte dat ik door te ...
Contact
Kanjer.nl
Bredaseweg 7
4881 DC Zundert
Email: info@kanjer.nl

KVK: 20146454
BTW: NL8201.24.795.B01
Please enable javascript to use this contact form.
Versturen

Wie helpt mij?

''Hoe pak ik mijn leven weer op na alle behandelingen van kanker?''
Die vraag is een fascinerende zoektocht en voor ieder is het antwoord anders.

Met het platform Kanjer.nl hoop ik handvatten te geven aan ex-kankerpatiënten om hierin te groeien en jezelf weer te herpakken na een intensieve periode.
We geven inspiratie en informatie d.m.v. blogs, producten, diensten en echte verhalen maar ook over de ongelofelijke veerkracht van Kanjers. Met handvatten en adviezen van onze experts, tips, inspiratie en positiviteit kunnen we elkaar helpen en sterker maken.
In je nieuwe kracht komen fysiek, mentaal en op werk en maatschappelijk gebied, en weer de beste versie van jezelf worden, na alle behandelingen.

Liefs, Corina