“Kanjer is er voor de beste versie van jezelf, na de behandelingen van kanker”
Ons team

Over Kanjer.nl

Kanjer.nl is ontstaan dankzij een roep om hulp vanuit vele ex-kankerpatiënten.
Er is namelijk nog veel te weinig aandacht voor de nazorg, waardoor veel mensen in wat wij "het zwarte gat na kanker" noemen terecht kunnen komen.
Dat zwarte gat is verlammend en het is lastig dan om eruit te komen.

Oprichtster en ervaringsdeskundige Corina Roelands kwam tot het idee van Kanjer.nl nadat ook bij haar, als in haar directe omgeving alle hulp en ondersteuning na de kankerbehandelingen wegvielen.
Tevens na haar ervaring als nazorgcoach en was en is Corina betrokken bij het onderzoek "Back on Track" en bijbehorende campagne "Het zwarte gat na kanker".

Plotseling moet je alles weer alleen doen. Mensen in je omgeving denken dat je weer beter bent. Maar ben je dat wel? Kanjer.nl is er voor al die mensen die dachten het leven weer op te gaan pakken, maar erachter kwamen dat je dat niet zomaar ‘even’ doet.

Mireille droste photography 37 gekniptAls je naar de zon draait valt de schaduw achter jeMagazine kanjer

Kanjer.nl en het Kanjer magazine geeft ex-patiënten een helpende hand om de draad van het leven weer op te pakken na een intensieve (behandel-)periode.
Fysiek, mentaal, maatschappelijk en in werk en arbeid op een positieve en inspirerende manier.
Veel feelgood en lifestyle, maar ook veel informatieve artikelen waar de lezer echt iets aan heeft en mee aan de slag kan.
We vormen houvast in een wereld waar alles vloeibaar lijkt te zijn.
Je staat er niet alleen voor, en dat is belangrijk om te onthouden.

Wil je samenwerken of partner worden van Kanjer.nl dan horen we dat graag!
We vinden het belangrijk dat Kanjer.nl aangevoerd dor Corina Roelands blijft groeien en steeds beter, uitgebreider en mooier wordt.
Zodat de behoeften van de bezoeker compleet voorzien kan worden.

Neem bij vragen, inspiratie, ideeën of een samenwerking met jouw diensten of producten contact op met info@kanjer.nl of via onderstaand contactformulier.
We nemen dan z.s.m. contact met je op.
Kanjer.nl
Bredaseweg 7
4881 DC Zundert
Email: info@kanjer.nl
Telefoon: +31(0)6 46421737

KVK: 20146454
BTW: NL8201.24.795.B01
Please enable javascript to use this contact form.
Versturen

Wie helpt mij?

''Hoe pak ik mijn leven weer op na alle behandelingen van kanker?''
Die vraag is een fascinerende zoektocht en voor ieder is het antwoord anders.

Met het platform Kanjer.nl hoop ik handvatten te geven aan ex-kankerpatiënten om hierin te groeien en jezelf weer te herpakken na een intensieve periode.
We geven inspiratie en informatie d.m.v. blogs, producten, diensten en echte verhalen maar ook over de ongelofelijke veerkracht van Kanjers. Met handvatten en adviezen van onze experts, tips, inspiratie en positiviteit kunnen we elkaar helpen en sterker maken
In je nieuwe kracht komen fysiek, mentaal en op werk en maatschappelijk gebied, en weer de beste versie van jezelf worden, na alle behandelingen.

Liefs, Corina