“Natuurlijk en Sterker vooruit!”
Uitgelicht product

Natuurvoordeel

Waarom kopen bij Natuurvoordeel?

Geboren en opgegroeid op het Zeeuwse platteland met (zeker toen nog) bijna alleen maar natuur om je heen, dan is het haast onmogelijk om geen bijzondere band met de natuur te ontwikkelen.Van het enorm kunnen genieten van de schitterende uitzichten in nationaal park de Oosterschelde tot lange wandelingen met de hond, wij zijn in de gelukkige omstandigheden dat we de natuur als het ware op kunnen snuiven.

Zo’n bijzondere verbintenis met de natuur neemt eigenlijk vanzelfsprekend een afkeer tegen chemische producten met zich mee. Waarom zou je chemische producten gebruiken als je uit de natuur een minstens zo goed (en vaak zelfs veel beter) middel kunt halen?

Onze liefde voor de natuur en natuurlijke producten is dus eigenlijk onze tweede natuur, voor ons het is zo vanzelfsprekend als een en een twee is.Met ruim 25 jaar ervaring in de voedingssupplementen, het maken van websites als hobby en de drang naar het werken met natuurlijke alternatieven is Natuurvoordeel eigenlijk als vanzelf geboren.

In de voedingssupplementen branche zijn er talloze aanbieders en evenzoveel producten die allemaal het beste en het mooiste beloven. Door de bomen zie je het bos niet meer. In dit woud van producten ben je snel geneigd om voor het duurste alternatief te kiezen, die zal toch wel het beste werken is dan het idee.

Deze gedachtegang is niet helemaal juist. Het klopt dat de beste natuurproducten en supplementen vaak tot de duurdere categorie behoren. Het klopt alleen niet dat de beste producten altijd het duurst moeten zijn. Veel retailers nemen hun kans waar om op natuurlijke supplementen hoge marges te zetten, de klant denkt toch “hoe duurder hoe beter”

Hier zagen wij een uitdaging die we met Natuurvoordeel aan zijn gegaan: Mooie en goede producten van een hoge kwaliteit aanbieden voor fatsoenlijke prijzen.Eerlijke prijzen.

Wat is een fatsoenlijke prijs?

In onze ogen is dat de optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit. Hoge kwaliteit kost nu eenmaal geld. De productie (vaak allemaal biologisch) is kostbaar. De hoeveelheden die gemaakt kunnen worden zijn vaak klein, er worden geen chemische bestrijdingsmiddelen gebruikt, er wordt geen kunstmest gebruikt, de opbrengst is dus lager terwijl je er wel meer tijd in moet stoppen. Ergo, een geweldig product met een hoge kostprijs. Als de retailer hier dan ook nog eens een flink graantje van mee gaat pikken sta je uiteindelijk met een kostbaar product in je handen de afweging te maken of een goedkopere variant misschien ook wel een goed idee is. Dat vinden wij bij Natuurvoordeel erg jammer, deze afweging zou je niet moeten hoeven maken. Gewoon een perfect natuurproduct tegen een eerlijke prijs.

Voor informatie en bestellen klik hier