Ronald schreef een boek over zijn ziekte, ''Van carrière naar kanker''

Ronald schreef een boek over zijn ziekte, ''Van carrière naar kanker''

Deze keer eens een open, adembenemend levensverhaal vanuit het perspectief van een man die midden in het leven staat.
Een verhelderende kijk diep in de ziel en hoe mentaal te dealen met chronische kanker, waarbij alle emoties de revue passeren.

Na 14 jaar wordt hij ontslagen uit zijn rol op werk, zijn relatie is na 7 jaar voorbij en heeft veel conflicten met zichzelf. Dromen en toekomstplannen vallen in duigen. Hoe pak je je leven op met de dood die om de hoek kijkt? Onzekerheid, angst, verdriet en een open einde qua toekomst. Verbluffend hoe hij met humor blijft zoeken naar oplossingen.
Een transformatie naar een nieuwe identiteit en een nieuwe manier van zinvol leven.
Een meeslepend verhaal met verwoestende tegenslagen, 220 ziekenhuis bezoeken/interacties en toch veerkrachtig blijven. Ronald beschrijft dit onthullend proces van tweeënhalf jaar na de diagnose. Lessen uit zijn jeugd, studie en werk komen nu van pas. Een boek vol pragmatische, intrigerende levenslessen dat zet tot nadenken.

Gefascineerd kruip je in het hoofd van Ronald met dit huiveringwekkend, ontroerend, ontzagwekkend en boeiend verhaal. Ook voor partners kan dit een verrassende inkijk geven in de emoties van een patiënt. Uiteindelijk vindt hij zichzelf en is hij geworden wie hij altijd al had willen zijn.

De feedback door lezers is dat het makkelijk en snel leest, waarbij je in het hoofd van Ronald kruipt. Het geeft rust, kracht, hoop, nieuwe inzichten en validatie. Velen herkennen zich en weten dat ze niet alleen zijn met de emoties en worstelingen die ze dagelijks (nog) hebben.

Ronald Sluiter (1974) werd eind 2020 gediagnosticeerd met de zeldzame kanker PMP. Tot die tijd had hij een succesvolle, internationale sales carrière. Geboren in een ondernemersgezin in een dorpje in Drenthe. Vader van zoon Jai (2007). Zijn ouders heeft hij vroeg verloren en dan heeft hem geleerd elke dag alles uit het leven te halen. En nu onderging hij zelf een vergelijkbaar proces als zijn ouders.

Wil je het boek bestellen klik dan hier

Cover en achterflap nieuwste versie
Reageren?
Log in of maak (gratis) een account aan om te kunnen reageren en reacties van anderen te kunnen lezen! Account aanmaken