““Weer aan het roer van jouw leven””
Uitgelichte dienst

Marionne Lips

Als je te maken hebt met kanker heb je vaak het gevoel de regie over je leven kwijt te raken. Na de diagnose word je vaak geleefd, in plaats van dat je zelf je koers bepaalt. Ook na behandelingen kan het moeilijk zijn de regie over je leven weer terug te pakken. Ik begeleid je graag – vaak buiten, soms binnen – om weer te gaan léven in plaats van overleven.

Ik ben Marionne, coach en ervaringsdeskundige tijdens en na kanker. Als coach begeleid ik mensen die te maken hebben met kanker en nu de regie over hun leven weer terug willen.  
Angst, verdriet, eenzaamheid, het ervaren van obstakels bij werk en relaties en energieverlies zijn klachten die cliënten vaak ervaren. Samen gaan we werken aan het weer grip krijgen op jezelf en het leven dat je graag wilt leiden. Buiten in de natuur, in het bos of op het water. Maar ook regelmatig binnen “op de praktijk” in Utrecht, of online.  

Tijdens mijn coaching gebruik ik onder meer tools uit de Remissiecoaching, Natuurcoaching, ACT en EMDR therapie.
Mijn praktijk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging voor Natuurcoaches – NVNC,  de Nederlandse Vereniging voor Psychosociale Oncologie (NVPO), Shit or Shine en het Cancer Care Center. 

Wil je meer weten of vrijblijvend kennis maken?
Kijk dan op mijn website https://tinylake-natuurcoaching.nl of https://www.marionnelips.nl.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Marionne lips
Reageren?
Log in of maak (gratis) een account aan om te kunnen reageren en reacties van anderen te kunnen lezen! Account aanmaken