“Magazine vol met informatie, tips, positiviteit, mooie verhalen en interviews”
Uitgelicht product
Magazine vol met informatie, tips, positiviteit, mooie verhalen en interviews na de behandelingen van kanker voor ex-kankerpatiënten
895

Kanjer-Magazine Zomer 2022 (Feestelijke 1e uitgave)

Vol trots presenteer ik de eerste editie van het nazorg-magazine “Kanjer”. Kanjer werd geboren toen ik zelf te maken kreeg met de ziekte kanker en uit een intensief behandeltraject kwam (operaties, bestralingen, chemo- en hormoontherapie). Ik wilde mijn leven na alle behandelingen weer oppakken, maar ontdekte al snel dat dit niet zo simpel is als het lijkt en dat je dit niet “even” doet.

Alle ziekenhuisbezoeken, afspraken met zorgprofessionals en overige begeleiding vallen weg en dan mag je het ineens allemaal weer zelf gaan doen en ondervinden. Daarbij is er soms ook onbegrip vanuit je omgeving. Je bent weer beter toch? Terwijl het beter worden voor mij eigenlijk toen pas echt begon, hoe gek dat ook klinkt. Ik was op zoek naar hulp, (h)erkenning, handvatten, positiviteit en wilde mezelf weer herpakken, maar moest mezelf daarvoor eerst opnieuw uitvinden.

Het Kanjer magazine is er om mensen die hetzelfde meemaken hulp te bieden


Een magazine vol positiviteit, tips, hulp, inspiratie, verhalen en energie bedoeld voor de nazorg van deze ex-patiënten. Zij hebben het geluk gehad weer beter te worden, maar hebben vaak een zware periode achter de rug. Ex-kankerpatienten kunnen steun vinden in het Kanjer magazine.

Met veel plezier heb ik de afgelopen tijd met een team van professionals gewerkt aan de eerste editie van dit Kanjer-magazine. Het is een feestje als je weer beter bent en dat moet, net als deze eerste editie, gevierd worden. Samen met het Kanjer-team kan ik niet wachten om te zien wat de toekomst ons nog gaat brengen.

Veel leesplezier!
Liefs Corina Roelands