Kanjer en Hartentroost zijn trotse partners!
Blog overzicht
Geplaatst in Tips

Kanjer en Hartentroost zijn trotse partners!

Wij van Kanjer geloven dat je niet alles alleen moet willen doen. Met samenwerken bereik je vaak veel meer. We zijn dan ook altijd op zoek naar leuke samenwerkingen, klein of groot, dat maakt ons niet zo veel uit. Een samenwerking met HartenTroost, paste dan ook perfect bij ons. Mabel en Erna zijn de drijvende kracht achter dit toffe bedrijf, we laten hen HartenTroost even aan je voorstellen.

HartenTroost is in 2021 ontstaan met de slogan “Troost vanuit je Hart”. Wij, Erna en Mabel, hadden een pittige periode achter de rug. We wilden delen wat wij hadden geleerd en bovenal wilden we naasten van kankerpatiënten op weg helpen.

Ons verhaal


De website die wij zijn gestart is bedoeld om mensen richting te geven, bijvoorbeeld als ze een cadeau wilden kopen voor een naaste met kanker. Dat kan namelijk best lastig zijn. Wat geef je iemand die kanker heeft?

Al snel raakten wij in contact met de mensen achter de bedrijven waarvan de producten op onze website staan. We kwamen erachter dat we vaak veel overeenkomsten hebben; zowel de kanker-achtergrond, als de sterke wil om anderen te helpen in het bieden van troost.

Om die reden zijn we ook gestart met het delen van persoonlijke verhalen en delen we inspiratie, waarbij de belangeloze inzet van mensen ons heeft geïnspireerd! Wij zijn er voor de naasten maar inmiddels zijn wij er ook voor de kankerpatiënten zelf. En van elk item dat via onze website wordt verkocht, maken wij een deel over naar het KWF!

Hopelijk tot snel op hartentroost.

Mabel en Erna
Reageren?
Log in of maak (gratis) een account aan om te kunnen reageren en reacties van anderen te kunnen lezen! Account aanmaken