Todos Y Tonya
Uitgelichte dienst

Todos Y Tonya

Mijn naam is Tonya. Op mijn 47ste “kreeg” ik borstkanker.
Behandelingen volgden, en vervolgens veranderde A L L E S in mijn leven.
Het werd een zoektocht van een aantal jaar voordat ik mezelf en mijn pad weer vond en besloot mijn kanker-ervaringen om te zetten in iets moois: een B&B in Spanje, maar dan eentje waar kanker patiënten, survivors en naasten herkenning en verbondenheid vinden maar ook nuchterheid en vooral “gewoon” lekker vakantie kunnen vieren.

Sinds september vorig jaar bestaat Todos Y Tonya; een bijzondere B&B... waar iedereen van harte welkom is om te komen genieten van dit kleine paradijsje, maar ik ga een beetje verder hier, of beter gezegd; dingen niet uit de weg. Dit is een plek waar je  kunt genieten van een zorgeloze vakantie, juist name als je (ex) kanker patiënt(e) bent....Gewoon op zoek naar een heerlijk vakantieadres? Welkom! Hier vind je wat je zoekt en meer: een heerlijk zwembad, fijne kamers, gezellige lounge, voldoende zitjes en heerlijke ontbijtjes in de zon.

Maar juist als je op zoek bent naar een bijzonder vakantieadres, vanwege praktische bezwaren zoals je littekens uit de zon houden, stijve spieren, veel slapen, je emoties... Als je wilt kunnen kiezen: zwemmen met of zonder pruik, of protheses. Als je moet (leren) omgaan met beperkte energie. Schaamte-gevoelens hebt over je uiterlijk of vermoeidheid. Of als je iemand verloren bent, (ik verloor mijn moederkort geleden aan kanker) en het daar moeilijk mee hebt, wilt herinneren. Als je weet dat je niet lang meer hebt en een laatste vakantie met je familie of je vrienden wilt delen, het leven wilt vieren... …dan ben je bij mij aan het juiste adres! Hier kun je lachen maar ook je tranen laten gaan. Hier kun je uit rusten of juist een feestje vieren. Lekker eten en genieten van een heerlijk glas Spaanse wijn. Hier geen “zweverige” toestanden of “goed bedoeld advies” maar gewoon een magische plek om samen het leven te vieren, om samen te zijn. A home away from home!

Ik  probeer het je zo veel mogelijk naar de zin te maken: met een geweldige sfeer, fijne kamers, een heerlijk zwembad en gezellige gemeenschappelijke ruimtes waar je je thuis zult voelen. Om je een fijne, persoonlijke vakantie te bezorgen. Op jouw wensen in te springen. Veel van mijn gasten en ook ik hebben op een of andere manier te maken (gehad) met kanker en met name de gevolgen er van…
Bienvenidos!
Reageren?
Log in of maak (gratis) een account aan om te kunnen reageren en reacties van anderen te kunnen lezen! Account aanmaken