“Bouw mee aan de beste app voor mensen na kanker”
Uitgelicht product

Healthy Chronos APP

Bouw mee aan de beste app voor mensen met / na kanker
Bijna alle (ex-)kankerpatiënten herkennen dit ‘zwarte gat na kanker’.
Een tijd zonder houvast of structuur. Niemand die je vertelt hoe jouw herstelroute eruit ‘moet’ zien.De app geeft je richting in waar het écht om gaat: zien wat je zelf kunt doen om de route van jouw herstel te bevorderen. Je ontdekt hoe jouw bezigheden je dagelijkse stemming en symptomen (denk aan moeheid of hoofdpijn) beïnvloeden.

Dat geeft je dus méér houvast, structuur en bewustwording. En precies daarmee kun je jouw herstel bijsturen en vormgeven waar nodig.

Samen met een kleine groep mensen met kanker hebben wij onze app ontwikkeld. Zo weten we zeker dat we echt een verschil kunnen maken voor mensen van wie het leven op pauze staat door de gevolgen van kanker. Jouw unieke inzichten als ervaringsdeskundige helpen ons om de beste app (en nazorg) voor mensen met kanker te ontwikkelen. We bieden daarom iedereen de mogelijkheid om vrijblijvend mee te denken.Met de Stichting Jongeren en Kanker kijken we óók verder. Onder meer naar hoe de app kan helpen om de belangen van mensen met kanker beter te behartigen.

Onze missie:

in minder dan 2 minuten per dag een beeld van jouw herstel!Download hier GRATIS de APP