“Friese fiets elfstedentocht voor het goede doel”

Friese Elfstedentocht fietsen voor het goede doel

Tot nu toe opgehaald (1-6-2023) € 1.305,-- 


Wij de zussen Els Haast (Rijsbergen), Mieke Bastiaansen (Galder) en Ada Aernouts uit Zundert fietsen maandag 29 mei a.s. de Friese Fiets Elfstedentocht.
Met deze tocht willen wij aandacht vragen voor het platform Kanjer.nl dat hulp en nazorg biedt aan mensen die uit een behandeltraject komen van kanker.

Omdat er binnen onze familie op dit moment 2 familieleden tegen deze ziekte vechten, zijn wij super gemotiveerd om deze tocht tot een goed einde te brengen en hopen we zo ons steentje te kunnen bijdragen aan dit mooie en zeer belangrijke werk!!!!!!

Screenshot 2023 04 28 at 123236 Thumbnail blz 19 totale route posten 2022 met dronrijp

Samenwerking met Kanjer.nl

Kanjer.nl is ontstaan dankzij een roep om hulp vanuit vele ex-kankerpatiënten.
Er is namelijk nog veel te weinig aandacht voor de nazorg, waardoor veel mensen in het z.g. "zwarte gat na kanker" terecht kunnen komen.
Dat zwarte gat is verlammend en het is lastig dan om eruit te komen.

Oprichtster en ervaringsdeskundige Corina Roelands kwam tot het idee van Kanjer.nl nadat ook bij haar, als in haar directe omgeving alle hulp en ondersteuning na de kankerbehandelingen wegvielen.
Tevens na haar ervaring als nazorgcoach en was en is Corina betrokken bij het onderzoek "Back on Track" en bijbehorende campagne "Het zwarte gat na kanker".
Plotseling moet je alles weer alleen doen. Mensen in je omgeving denken dat je weer beter bent. Maar ben je dat wel? Kanjer.nl is er voor al die mensen die dachten het leven weer op te gaan pakken, maar erachter kwamen dat je dat niet zomaar ‘even’ doet.

Help het team van Kanjer.nl om dit zo broodnodige en prachtige initiatief voort te kunnen zetten doormiddel van uw donatie!!!

Klik hier voor uw donatie

Alvast bedankt namens team Kanjer.nl, en natuurlijk ook namens ons:

Mieke, Els en Ada!

Reageren?
Log in of maak (gratis) een account aan om te kunnen reageren en reacties van anderen te kunnen lezen! Account aanmaken