“Lets talk business”

Ben jij ook een KANJER?

Ben jij of ken jij een KANJER!


Met behulp van een gedreven team van vrijwilligers en ervaringsdeskundigen is onze missie om het platform nog meer draagkracht te geven. Op deze manier willen wij met Kanjer (ex-) kankerpatienten handvatten geven om de beste versie van zichzelf te worden, na de behandelingen van kanker.
De nazorg na kanker is een steeds groter maatschappelijk probleem aan het worden. Kanjer.nl geeft uitkomst voor de ruim 124.000 mensen die jaarlijks met de ziekte kanker te maken krijgen. Inmiddels groeit de groep van (ex-)kankerpatienten van 800.000 naar ruim 2 miljoen in de aankomende jaren.

U begrijpt dat de ondersteuning hiervan niet eens een wens is maar een must. Er is meer funding nodig voor: Een breder platform waar ex-patiënten mentaal en fysiek de juiste ondersteuning, producten, diensten krijgen. Van specialisten, en ervaringsdeskundigen.

Ben jij een Kanjer van een onderneming die zich kan vinden in onze missie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken voor een samenwerking. 

Kom jij ons ondersteunen als KANJER ondernemer?

Sponsoren en partners

Zonder de inzet van verschillende parters en sponsoren kan KANJER haar werk niet doen. We zijn ze dan ook zeer erkentelijk.

KANJER VOORDEELPAS 

Voor onze Kanjershop zijn we op zoek naar toffe producten. 

Wat zou je ervan vinden om een jaar in onze winkel of magazine of online kanalen te staan met 1 of meerdere producten of diensten die je exclusief aanbiedt aan onze doelgroep! 

Mogelijkheden vanaf € 195,- (excl.BTW) 

Meer informatie over de mogelijkheden neem dan contact met ons op.
Michel Koster - Commercieel Directeur
Email: Michel@kanjer.nl
Michel Koster | Commercieel directeur
In 2021 stond mijn leven op zijn kop, er werd acute myeloïde leukemie en vervolgens in 2022 een recidive geconstateerd. Het is een zware strijd waar ik nu nog midden in zit. Onderweg kwam ik erachter dat mijn verhaal mensen motiveert en inspireert. ...
Meer van deze auteur
Reageren?
Log in of maak (gratis) een account aan om te kunnen reageren en reacties van anderen te kunnen lezen! Account aanmaken